Data: 28.09.2024

Organizator: SightRunning

Website: https://urc.run/

Strava Club: https://strava.app.link/54Vq1wa12Hb

Serie de 3 evenimente, la care se poate participa succesiv (în sistem campionat) sau separat:

  • Etapa 1 / Prolog / Bencec Rolling Hills: sâmbătă, 28 septembrie 2024;
  • Etapa 2 / Calificări / Make it Back! (liga Fun): duminică, 3 noiembrie 2024;
  • Etapa 3 / Finala / Make it Back! (liga Fire): duminică, 17 noiembrie 2024.

Primele două sunt deschise tuturor; în Finală însă pot participa doar cei care sunt Finisheri ai Prologului și Calificărilor.

Evenimentele din această serie încearcă să redea spiritul a ceea ce face alergarea atât de specială: provocarea fizică, dar și spiritul de joacă și camaraderia. URC este despre ieșirea din tipare, depășirea propriilor limite și regăsirea bucuriei simple a Alergării!

Medaliile individuale sunt piese dintr-un puzzle care la final alcătuiesc o imagine de ansamblu.

  • Altfel! Și din perspectiva traseului, pentru că te scoate tot timpul din ritm și te ține în priză / nu te lasă deloc să „respiri” până la Finish (în Prolog). Și pentru că e un concurs în care câștigă nu cel care ajunge primul, ci acela care reușește să rămână ultimul în joc. Și unde – cu cât reușești să rămâi mai mult în joc – cu atât îți recuperezi din taxa de înscriere (în Calificări și în Finală).
  • Greu! Un format care te duce foarte aproape de limita ta actuală și te ajută să ți-o depășești. Intervalele de timp disponibil de la etapele Make it Back! scad tot mai puțin, ca să-ți permită să mai finalizezi o buclă. Dacă tragi un pic de tine 😉
  • Frumos! Și pentru peisajele de pe traseul de Rolling Hills, și pentru satisfacția de la final, când vă garantăm că veți avea un zâmbet larg pe buze, însoțit de sentimentul că „azi am dat tot ce aveam mai bun!”. Și voi, ca participanți, și noi, ca Organizatori, pentru a ne asigura că vă oferim toate condițiile pentru a vă auto-depăși!