pagina in lucru!

Opțional, vă puteți comanda tricoul tehnic oficial al concursului nostru!

IMAGE GALLERY

Tricourile sunt create pornind de la zero: grafica este imprimată pentru fiecare mărime separat pe o rolă de material sintetic, iar tricoul este apoi croit utilizând materialul imprimat și ajustat pentru mărimea dvs. (nu vorbim deci de imprimarea unui șablon pe un tricou alb existent deja, ci efectiv de crearea tricoului de la zero).

Pentru a asigura o ajustare cât mai bună, croiul diferă în cazul adulților (tricourile nu sunt unisex): varianta pentru femei are gulerul in V și croiul este mai cambrat în talie, iar cea pentru bărbați are gulerul rotund și un croi “neutru”.

Dacă aveți în garderobă tricourile unor concursuri precum 2 x 2, 7500, MPC, Cindrel în Alergare, tricourile evenimentelor FIR sau tricoul Aleargă România, veți recunoaște aceeași calitate și în tricoul nostru. Am ales firma care le-a realizat, pentru că am mai lucrat cu dumnealor în trecut și pentru că avem încredere în calitatea materialului și a realizării tehnice impecabile a graficii noastre.

Nu i-am uitat nici pe cei mici: modelul este disponibil și pentru ei, iar mărimile se comandă funcție de vârsta copilului (varianta pentru copii este unisex).

Prețul tricoului este de 89 RON, la care se adaugă prețul trimiterii poștale, pe care îl achitați dvs. la primirea coletului.

Ne-am gândit să vă oferim și posibilitatea de a vă trimite un singur colet pentru toate persoanele care doresc aceasta, ca să vă reduceți costul livrării (de ex, toți alergătorii care fac parte din același familie / club, prietenii sau colegii de serviciu, etc).

Formularul de comandă este > aici < iar statusul comenzii dvs. (de la plasarea comenzii până la primirea tricoului) poate fi vizualizat > aici <

Detalii pentru plata celor 89 RON prin transfer bancar:
Beneficiar: SIGHTRUNNING | Banca: ING Bank | Cod Swift: INGBROBU
IBAN (nr. de cont): RO03INGB0000999906285778
la detalii de plată menționați: „tricoul Race Your Best” și numele persoanei în clar (dacă acesta nu rezultă din numele Ordonatorului plății).

Home: Race Your Best