TeamUp & Run (ed. 2)

24.02.2018

180 participanti (inclusiv 7 echipe ale pompierilor de la ISU)

Organizator: Alergotura

Ai prieteni de care esti nedespartit, care-ti sunt intotdeauna aproape la bine si la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti construiesti asemenea prieteni? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsa”? Sunteti membrii aceleasi familii si va ajutati intotdeauna unul pe celalalt? Haideti sa va puneti fortele si determinarea la incercare!

Continuam un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format anul trecut, si ii adaugam un element inedit, pentru un oras situat pe plat, cum este Timisoara: muuulta urcare!

Un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa! Va invitam deci sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building.

Doua Curse:

  • Cursa “STAFETA” testeaza abilitatile componentilor echipei pe cele trei tronsoane; fiecare membru al echipei isi poate alege tronsonul care ii pune cel mai bine in valoare calitatile si preda stafeta (cipul de concurs) la finalizarea tronsonului respectiv urmatorului coleg din echipa sa.
  • Cursa “IMPREUNA” testeaza coeziunea echipei, care va trebui sa parcurga impreuna intregul traseu si sa ajunga la linia de sosire in acelasi timp; distanta maxima dintre oricare doi membri ai echipei la orice moment nu poate fi mai mare de 5 metri, iar viteza echipei e determinata de viteza celui mai lent membru al sau.

Trei tronsoane:

  • sala de fitness World Class, unde va trebui sa efectuati o serie de exercitii fizice care sa-i multumeasca pe arbitri, astfel incat sa va permita sa puteti continua cursa
  • pe terasele exterioare ale Iulius Mall precum si in noua parcare supraterana de la Open Ville, alergare urbana
  • noua cladire de birouri United Business Center 2, scari, scari si iar scari…

video: in productie

Facebook: https://www.facebook.com/events/100446940495711/

Website: https://www.teamupandrun.ro/

SightRunning a asigurat partea de avize, organizare și marcare traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari, director de cursa în ziua evenimentului.