TeamUp & Run (ed. 1)

19.11.2016

150 participanti

Organizator: Alergotura

Un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format, care nu doar ca imbina probe de alergare (parcarea exterioara si terasele Iulius Mall) cu cele de conditie fizica si abilitati sportive (sala World Class) dar adauga si un element care cere stapanire de sine si determinare (trecerea la inaltime pe un pod suspendat, prin a carui podea din plasa metalica se vede haul). Concurs pe echipe de cate trei persoane, desfasurat pe trei tronsoane.

Doua Curse:

  • Cursa “STAFETA” testeaza abilitatile componentilor echipei pe cele trei tronsoane; fiecare membru al echipei isi poate alege tronsonul care ii pune cel mai bine in valoare calitatile si preda stafeta (cipul de concurs) la finalizarea tronsonului respectiv urmatorului coleg din echipa sa.
  • Cursa “IMPREUNA” testeaza coeziunea echipei, care va trebui sa parcurga impreuna intregul traseu si sa ajunga la linia de sosire in acelasi timp; distanta maxima dintre oricare doi membri ai echipei la orice moment nu poate fi mai mare de 5 metri, iar viteza echipei e determinata de viteza celui mai lent membru al sau.

Traseu: https://www.plotaroute.com/route/310015

video: https://youtu.be/erFtwLZIxWU ; https://youtu.be/RfAq-57MidA

Facebook: https://www.facebook.com/events/984524054959805/

SightRunning a asigurat partea de organizare și marcare traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari, director de cursa în ziua evenimentului.