Etapa cu numarul 20 a MEB Run Day: 22 de alergatori (9 fete si 13 baieti – dintre care 3 au sosit mai tarziu si nu apar in poza); am avut parte din nou de vreme ideala pentru alergare, temperatura numai buna, putin racoare la start dar apoi conditii excelente odata ce ne-am incalzit. Se simte ca se apropie toamna cu pasi tot mai repezi, deja se insereaza mult mai devreme iar vantul incepe sa fie racoros bine. Am terminat cele doua ture in ritm lent de fat-burning odata cu lasarea intunericului. Poteca in stare excelenta, moale dar nu innoroita. Peste doua editii urmeaza sa mutam din nou ora startului putin mai inainte. Felicitari tuturor, detaliile etapei si clasamentul la general urmeaza mai jos.

Va reamintesc ca, in conformitate cu decizia Boardului MEB Run Timisoara, incepand cu etapa a 12-a, tuturor participantilor la editiile pe traseul clasic – (unde alergam una sau doua ture legate in puls de fat-burning, pentru a alterna o saptamana de efort intens de pe traseul de contra-timp cu una de efort moderat, fara regim de concurs) li se acorda un numar de puncte egal cu numarul total al alergatorilor care au participat la respectiva etapa, pentru a incuraja participarea; antrenamentul in regim de concurs, la puls maxim, ramane pentru editia desfasurata pe traseul de contratimp, din saptamana urmatoare.

Clasamentul etapei a 20-a (participantii sunt ordonati alfabetic).

Feminin:
Ciucur Alina, 22 puncte
Cocean Mirela, 22 puncte
Dragila Izabela, 22 puncte
Fara Adela, 22 puncte (la multi ani inca o data, multumim de prajituri, au fost foarte bune) 🙂
Guta Ramona, 22 puncte
Paval Valentina, 22 puncte
Preda Maria Catalina, 22 puncte (prima participare pe acest traseu)
Radulov Miroslava, 22 puncte
Sandra Viviana, 22 puncte

Masculin:
Ardelean Teodor, 22 puncte
Bure Lucian, 22 puncte
Burier Adrian, 22 puncte
Draghia Claudiu, 22 puncte (prima participare pe acest traseu)
Enedy Ioji, 22 puncte
Gheorghioiu Bogdan, 22 puncte
Nedvet Francisc, 22 puncte
On Dan, 22 puncte
Petrut Paul, 22 puncte
Radu George-Valentin, 22 puncte
Stefanescu Ciprian, 22 puncte
Titala Ştefan Daniel, 22 puncte

Mentiunea pentru cea mai semnificativa imbunatatire la editiile de pe traseul clasic o obtin baiatul si fata care realizeaza cel mai mare „salt” in clasamentul la general fata de pozitia ocupata anterior (daca pe traseul clasic mentiunea pt cea mai semnificativa imbunatatire se acorda pt cel mai mare progres in clasament fata de POZITIA ocupata anterior, pe cel de contratimp aceasta se ofera pt cea mai semnificativa imbunatatire a TIMPULUI realizat anterior).

Mentiunile editiei a 20-a pentru cea mai semnificativa imbunatatire se acorda pentru GUTA Ramona-Raluca (a avansat 13 pozitii) respectiv DRAGHIA Claudiu (15 pozitii). Felicitari!

Nu uitati ca la finalul sezonului 2016, pentru a rasplati atit performanta, dar mai ales participarea si perseverenta, se premiaza (atit pentru masculin cat si pentru feminin):
– podiumul clasamentului la general (locurile 1, 2 si 3);
– cele mai multe victorii de etapa (pentru traseul II);
– cele mai multe participari (cumulat pt ambele trasee);
– cele mai multe mentiuni speciale pentru cea mai semnificativa imbunatatire.

Leave a Reply