NaTura Altfel este o tură de alergare în aer liber, în forma ei cea mai pură, cât mai departe de mașini, fără praf și fără poluare; mergem să ne bucurăm de peisaj și de aerul curat, alergând la pas lejer.

Oameni faini, atmosferă plăcută, mișcare de plăcere dar cu endorfine din belșug!

Această tură este “altfel” cel putin în dublă accepțiune: pentru că e în afara orașului, dar și pentru că la fiecare ediție putem alege un alt itinerar. Ideea e să ne cunoaștem județul și împrejurimile, parcurgându-le la pas. Si pentru că are loc în natură, și pe cât se poate departe de drumurile asfaltate ii spunem „NaTura Altfel” (detalii despre turele anterioare, aici http://www.sightrunning.ro/category/natura-altfel/ )

De această dată vă propun să explorăm trei sate tipice de Banat: pornim din Iecea Mică, trecem prin Iecea Mare și ajungem în Lenauheim.

Traseul este de tip dus-întors, și poate fi vizualizat în animație aici: https://www.plotaroute.com/route/752192

Participarea este gratuită și deschisă oricui dorește să alerge, indiferent de distanță: cei care doresc să alerge o distanță mai scurtă, se pot întoarce mai repede pe același drum.

Tura este autonomă, fiecare trebuind să își aducă și transporte lichidele și mâncarea de care are nevoie în tură, dacă e cazul (distanța maximă e de 20 de km dus-întors).

Nu uitați să verificați prognoza meteo, să vă echipați corespunzător alergării pe timp de iarnă și să vă luați un rând de haine de schimb pentru după tură.

Detaliile despre satele prin care trecem sunt postate în discuția din acest eveniment.

Pentru cei care au nevoie de transport: ne întâlnim toate mașinile care pleacă din Timișoara duminică 27 ianuarie la ora 10:15 în fața Pieței de Gros din Mehala. La 10:20 am plecat.

Instrucțiuni de orientare Google Maps aici:
https://goo.gl/maps/mepaeL56RbJ2 (30 km până la destinație)

La 10:50 ne întâlnim toate mașinile în fața bisericii din Iecea Mică.
La 11:00 am pornit în tură.

Participarea este pe propria răspundere. Drumul comunal DC14 pe care vom alerga este foarte puțin circulat, dar participanții trebuie să fie atenți și să respecte regulile de circulație ca și pietoni.

Ne organizăm în acest eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/227077158241726/

Leave a Reply