La Petrovaselo in vie (ed. 3)

20.05.2017

387 participanti

Organizator: Alergotura

Eveniment de alergare pe poteca aflat la a treia editie, organizat in parteneriat cu Cramele Petrovaselo. Facem o traditie din iesirea pe dealurile Banatului, prin paduri, prin sate batrane, prin vii; iesim pe lut, prin frunze de padure, cu miros de natura, fara zgomot de masini, fara barait de electronice, fara ping de smartphone 🙂

Da, si la urma acel cocktail de endorfine stropite cu un pic de spumant si garnisite cu gulash…
Neverovatno! 🙂

Două curse:

  • Opţiunea “scurtă” are 14 km şi constă într-o buclă între Petrovaselo si Cralovăț, cu trecere prin viile Cramei Petrovaselo, pe câmpul dintre cele două localități şi prin pădurea de lângă sat. Traseul este accesibil atât pentru cei care acum descoperă alergarea pe potecă în aer liber, diferenţa de nivel fiind de 275 m, dar şi total alergabil pentru alergătorii cu experienţă.
  • Opţiunea “lungă” are 28 km şi reprezintă dublul cursei de 14 km. Elementul de noutate constă în faptul că în loc să repetaţi bucla de două ori, după finalizarea primei bucle, urmează să refaceţi traseul în sens invers. Astfel, veţi urca pantele pe care la prima bucla le-aţi coborât şi viceversa. Astfel, bucla a doua va arăta practic ca un traseu nou, ferindu-vă de monotonie.

video: https://www.youtube.com/watch?v=JECF1_jOQlI

Facebook: https://www.facebook.com/events/208189166288540/

SightRunning a asigurat partea de organizare și marcare traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari, director de cursa în ziua evenimentului.