Î: Trebuie să alerg într-o anumită zi sau mă pot organiza cum vreau eu?
R: Puteți să alergați în orice zi doriți, oricând și de câte ori doriți în perioada de desfășurare a concursului (01.08.2020 – 30.11.2020).

Î: Care sunt activitățile care se iau în calcul?
R: Alergare. Nu bicicletă, nu role, nu alte forme de deplasare.

Î: Cum îmi înregistrez alergarea în clasament?
R: Trebuie doar să vă salvați fiecare alergare efectuată în cadrul concursului cu vizibilitate publică în contul dvs. Strava. Contorizarea se face automat de către Strava. ATENȚIE: Trebuie să parcurgeți segmentul aferent cursei alese în totalitate, plecând de la punctul de start și încheind la punctul de finish, și în direcția precizată pentru a fi contorizat (dacă îl parcurgeți incomplet, dacă plecați din alt punct sau în sens invers alergarea nu va fi contorizată în segment).

Î: Cum știu să urmez ruta precisă a traseului?
R: În secțiunea Locații, Înscriere și Clasament aveți disponibile pentru fiecare traseu câteva variante de ghidare (Rutele Strava – care pot fi urmărite cu aplicația mobilă Strava, fișierele .gpx | .tgx de ghidare care pot fi încărcate pe ceas, descrierea și vizualizarea în animație a traseului, etc).

Î: Dacă mă înscriu online după data de 1.08, ce activități mi se iau în considerare?
R: Dacă vă înscrieți până la sau în 1.08, vi se iau în calcul toate activitățile făcute începând cu 1.08. Dacă vă înscrieți după 1.08, vi se iau în calcul activitățile făcute de la data confirmării ca participant în concurs.

Î: Se acordă premii pentru primii clasați?
R: Da, în măsura în care vom găsi sponsori care să le ofere.

Î: Dacă îmi comand tricoul oficial, când și cum îl primesc?
R: De obicei producția durează aproximativ două săptămâni. Tricoul va fi livrat personal persoanelor care domiciliază în Timișoara, și trimis prin poștă persoanelor din alte localități.

Î: Cine poate participa?
R: Oricine dorește, indiferent de localitatea de domiciliu. Trebuie însă să parcurgeți fizic segmentul cursei la care participați, pentru a intra în clasament.

Î: Cum achit înscrierea?
R: Detalii pentru plata taxei de participare prin transfer bancar:

  • Suma: 39 RON
  • Beneficiar: SIGHTRUNNING
  • Banca: ING Bank
  • Cod Swift: INGBROBU
  • IBAN (nr. de cont): RO03INGB0000999906285778
  • la detalii de plată menționați: „taxă participare Race Your Best” și numele persoanei în clar (dacă acesta nu rezultă din numele Ordonatorului plății).

Home: Race Your Best