În 2 aprilie începe sezonul MEB Run Day 2019: un antrenament de grup organizat în fiecare marți și joi după-amiaza, care este mult mai motivant decât unul în care tragi singur de tine.

Vino să te bucuri de alergare la aer curat (și nu în poluarea orașului), pe potecă (și nu pe asfalt)!

Formularul de înscriere online este aici.

Fie că ești începător sau avansat, vei găsi aici alți alergători pe măsura ta într-o Comunitate care se antrenează, se încurajează și evoluează împreună.
Formatul este astfel gândit încât să beneficiezi de ajutorul celorlalți, dar adevărata întrecere este a ta cu tine însuți și cu timpii tăi anteriori.

Sezonul 2019 oferă:

-două locații pentru etapele de fat-burning: în partea de Nord a orașului, la Pădurea Verde (traseul clasic pe potecă) respectiv în partea de Sud, înspre pădurea de la Sag (traseul Flonta)

-etape de tip Provocare la fiecare sfârșit de lună (ce distanță poți acoperi în 1 respectiv 2 ore);

-3 etape tip Invitational (plecări decalate la diferența dintre recordurile personale – ai ocazia să ajungi la finish umăr în umăr cu cei mai buni, iar „bătaia” se dă efectiv pe ultimii metri);

-testări la final de sezon (pt 1.000, 1.600, 3.200, 5.000 și 10.000 m);

-asistență oferită celor care doresc să finalizeze primul lor cros / semimaraton / maraton oficial precum şi participări împreună la diverse concursuri de alergare și multe altele!

Toate, într-o Comunitate prietenoasă și deschisă, care te va motiva să începi să alergi sau să-ți îmbunătățești performanțele!

Informații complete pe site, la: https://www.sightrunning.ro/meb-run-day/
și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MebRunTm/

Pagina Comunității MEB Run TM:
https://www.facebook.com/groups/1090730867687412/

Calendarul tuturor evenimentelor de peste an (antrenamentele regulare de peste săptămână, tura lungă sau antrenamentele de dealuri din weekend):
https://www.sightrunning.ro/calendar/main/