În 27 martie începe sezonul MEB Run Day 2018: un antrenament de grup pentru iubitorii de alergare, organizat alternativ pe două trasee din Pădurea Verde, care este mult mai motivant decât un antrenament în care tragi singur de tine.

Vino să te bucuri de alergare la aer curat (și nu în poluarea oraşului), pe potecă (și nu pe asfalt)! Fie că ești începător sau avansat, vei găsi aici alți alergători pe măsura ta într-o Comunitate care se antrenează, se încurajează și evoluează împreună.
Formatul este astfel gândit încât să beneficiezi de ajutorul celorlalți, dar adevărata întrecere este a ta cu tine însuți și cu timpii tăi anteriori.

Sezonul 2018 oferă:

  • un traseu nou, chiar prin „inima pădurii”, pentru etapele de fat-burning;
  • etape de tip Provocare la fiecare sfârșit de lună (ce distanță poți acoperi în 1 respectiv 2 ore);
  • 3 etape tip Invitational (plecări decalate la diferența dintre recordurile personale – ai ocazia să ajungi la finish umăr în umăr cu cei mai buni, iar „bătaia” se dă efectiv pe ultimii metri);
  • testări la final de sezon (pt 1.000, 1.600, 3.200, 5.000 și 10.000 m);
  • asistență oferită celor care doresc să finalizeze primul lor cros / semimaraton / maraton oficial precum şi participări împreună la diverse concursuri de alergare și multe altele!
  • toate, într-o Comunitate prietenoasă și deschisă, care te va motiva să începi să alergi sau să-ți îmbunătățești performanțele!

Informații complete aici, iar formularul de înscriere online îl găsești aici.
Data limită pentru înscrieri: 25 martie 2018 pentru MEB Run Day (care debutează pe 27 martie 2018)

Ne găsești și pe:

Calendarul tuturor evenimentelor de peste an (antrenamentele regulare de peste săptămână, tura lungă sau antrenamentele de dealuri din weekend) este disponibil aici.