„Depășește-ți Limitele!” este un eveniment anual, care-si propune sa ofere doritorilor ocazia de a iesi din zona de confort, pentru a se descoperi pe sine, a vedea pur si simplu daca pot duce la bun sfarsit o provocare grea sau din orice alt motiv ar putea decide cineva sa il indeplineasca.

Prima editia a avut loc in 22.11.2014, cand – pentru a marca un an de existenta al NaTurei Altfel – mi-am provocat prietenii alergatori sa iasa din zona de confort si sa-si depaseasca limitele, incercand sa alerge cu cel putin 1 km mai mult decat distanta maxima pe care o alergasera vreodata pina atunci. Au participat 14 alergatori, acoperind diverse distante pe un traseu intre Resita si Timisoara (detalii in evenimentul Facebook creat cu ocazia evenimentului si aici).

Daca in prima editie provocarea a fost sa alergam cat mai departe, in editia a doua, care a avut loc in 18.07.2015 m-am gandit sa schimb perspectiva si mi-am invitat prietenii sa alergam cat mai sus, pe cea mai inalta, salbatica (si frumoasa, spun unii) sosea montana din Romania, Transalpina.  Au fost disponibile trei optiuni de traseu (scurt, mediu si lung) si au participat 16 alergatori (detalii in evenimentul Facebook creat cu ocazia evenimentului si in articolul scris de maseurul si fotograful oficial al acestuia, the one and only Florin Chindea).

Ce urmeaza pentru 2016? Ramane sa aflati in viitorul apropiat 🙂