Pasul 1: Vă înscrieți online, oricând în intervalul începând de azi până cel târziu în 23.11.2020. Vă puteți verifica înscrierea și statusul (înregistrat, în așteptarea plății, confirmat) în lista participanților. Toate acestea, la secțiunea Locații, Înscriere și Clasament.

Pasul 2: Alergătorii vor folosi obligatoriu aplicația Strava pentru cronometrarea curselor. Aceasta poate fi accesată gratuit la https://www.strava.com/ sau descărcată din Google Play sau App Store. Trebuie să vă creați un cont! Puteți participa, chiar dacă utilizați versiunea gratuită și nu un cont plătit (de Subscriber) la Strava.

Pasul 3: Achitați taxa de participare.

Pasul 4: În aplicația Strava, solicitați accesul în Clubul aferent Locației care vă interesează. Veți fi adăugați în Club de îndată ce vom recepționa plata taxei de participare. Apartenența la Club este necesară pentru a putea prelucra datele și întocmi Clasamentul oficial.

Pasul 5: Alergați segmentul ales (de câte ori și când doriți în perioada de desfășurare a concursului, respectând toate regulile impuse de autorități!); alergarea trebuie salvată pe Strava, cu vizibilitate Publică. Toate detaliile în secțiunea Întrebări Frecvente.

Pasul 6: Rezultatele vor fi preluate din Leaderboard-ul generat de aplicația Strava, prelucrate pe site-ul nostru oficial în secțiunea Clasament a Locației respective și actualizate periodic. Participanții sunt sortați după timpul lor cel mai bun.

Obs:

  • Strava a restricționat informațiile pe care le oferă gratuit utilizatorilor; astfel, pentru utilizatorii care folosesc versiunea free, în Leaderbord apare doar poziția pe care vă aflați la acel moment, fără nici un fel de alte detalii;
  • noi preluăm și prelucrăm datele în Clasamentul oficial al fiecărei locații, pe întreaga perioađă de desfășurare a concursului, pentru a vă oferi un Clasament actualizat, în care vă puteți compara timpii cu cei ai celorlalți concurenți.

Home: Race Your Best