Pe Ionut Maran il cunosc cam toti alergatorii din zona de Vest a tarii, unde in ultimii ani a castigat la majoritatea concursurile unde a participat.
Ce nu stie multa lume insa este ca Ionut obtine toate aceste rezultate desi trebuie sa se antreneze in conditii atipice, fiind tinta a tot felul de ironii din partea consatenilor sai, carora faptul ca alearga pe dealuri le este de neinteles. Nu comentam, nici la oras lucrurile nu stateau cu mult diferit acum cativa ani…

Ne-am gandit insa sa ne aratam sprijinul fata de el si sa iesim la o alergare de placere impreuna cu Ionut prin „terenul sau de joaca” urcand varful Pades, iar apoi oprind putin in satul sau, Jena, pentru ca oamenii sa vada ca mai sunt si (multi) altii care alearga „de nebuni” pe dealuri.

Am petrecut o zi foarte frumoasa si in natura (a fost o tura excelenta), si in casa lui Ionut Maran – multumim inca o data pentru ospitalitate, ne-ati facut sa ne simtim ca la noi acasa. Ionut, sunt tare curios care va fi reactia satenilor la evenimentul de azi, sper sa iti dea pace de acum incolo… 🙂

One Comment

  • Adelina spune:

    In momentul in care m-am hotarat sa particip nu-mi era foarte clar in minte ce urmeaza sa fac, cat sau pana unde o sa alerg. Insa o data ajunsi in mijlocul padurii, cu aer curat si peisaje de exceptie nu m-am putut multumi doar cu traseul pana la Cabana Capriorul. Asa ca am continuat sa urc pana pe Varful Pades, unde ceilalti colegi m-au asteptat, pentru ca binenteles am ajuns ultima 🙁 . Nu a fost usor, dar a meritat fiecare pas si in final am stabilit un nou record personal de distanta – 27 km.
    A fost o zi minunata petrecuta in natura pentru care multumesc tuturor celor care au participat si m-au incurajat si in special lui Ionut Maran si familiei pentru primirea deosebita pe care ne-au facut-o .
    Felicitari Ciprian pentru modul in care te implici in aceste activitati!
    Sa speram ca am „astupat” si gura satului !

Leave a Reply